Företagskurser

Här hittar du populära ämnen som många bokar. Du kan mixa och anpassa allt innehåll, sen skräddarsyr du och jag utbildningen tillsammans för att på bästa sätt matcha era behov och nå resultaten ni är ute efter.

presentationsteknik
Presentationsteknik

Lär er att presentera som proffs genom att ta kontroll över er nervositet, bygga förtroende och väcka intresse. Få knepen för att bemästra kroppsspråket och rösten så att budskapet landar snyggt och lär er hur ni använder powerpoint strategiskt.

Läs mer

Två män argumenterar
Förtroendebaserad förhandlingsteknik

Lär er att hantera invändningar, argumentera strategiskt och retoriska strategier för att bygga förtroende. Metoden förtroendebaserad förhandlingsteknik handlar om att övertyga med förtroende istället för fulknep.

Läs mer

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 15.22.33
Retoriskt ledarskap

Ledare ställs inför svåra situationer konstant. Ni ska inspirera, argumentera för tuffa beslut och ge feedback på känsliga ämnen. I den här utbildningen lär ni er konkreta verktyg för att vara insiktsfulla och uppskattade ledare.

Läs mer

man presenterar för 2 personer
Sälj- & pitchretorik

Lär er hur ni inleder pitchar och möten, hur ni samlar information och hanterar invändningar. Ni får med er strategier som ökar er trovärdighet med mer än 42%.

Läs mer

man sitter i digitalt möte på laptop
Digital kommunikation

Digitala möten kan med ett fåtal viktiga strategier bli väldigt lika fysiska. Med små medel kan vi förbättra mötenas effektivitet, spara tid, pengar och CO2.

Läs mer

härskartekniker
Hantera härskartekniker

Förlöjliganden, objektifieringar och projiceringar är bara några av härskartekniker som är vanliga på våra arbetsplatser. I den här igenkännande utbildningen lär ni er känna igen dem och hantera dem effektivt.

Läs mer

kvinna med VR-headset presenterar framför man
Individuell retorikträning

Individuell retorikträning innebär ett totalt skräddarsytt utbildningspaket som utgår från dina ambitioner och utmaningar samt de presentationer och kommunikativa situationer som du hamnar i och vill hantera i världsklass. 

Läs mer